روز به روز خاصتر و متفاوتتر شد. حالا صحبت از سواد ارتباطی است؛ یعنی اینکه بتوانیم با دیگران به خوبی ارتباط برقرار کنیم و مهارتهای زندگی را بلد باشیم. سازمان بهداشت جهانی 10 مهارت مهم ارتباطی را تعریف کرده که عبارتند از: کنترل خشم، حل مساله، ارتباط موثر، خودآگاهی، همدلی، تفکر خلاق، رابطه بین فردی، مدیریت استرس، تفکر انتقادی و تصمیمگیری.
این 10 مهارت اصلی، کلید رابطه بین فردی و موفقیت در زمینههای اجتماعی و روابط شخصی است. هر فرد با تکیه بر این تواناییها میتواند به خوبی از عهده چالشهای روزانه در ارتباط با دیگران بربیاد، تاثیر مثبتی در دنیای اطرافش داشته باشد، نقش فعالی در جامعه ایفا کند و ارتباط هوشمندانهای با محیط برقرار کند.
اما نکته مهم این است که این تواناییها خودبهخود به وجود نمیآیند بلکه باید آموخته و تجربه شوند. هرچند ممکن است برخی از این این مهارتها را کمابیش در تجربه زندگی روزمره یاد بگیریم اما این تجربهها کافی نیست و نمیتواند شیوه صحیح به کارگیری و عملی کردن مهارتهای زندگی را به ما یاد دهد. اینجاست که آموزشهای مطرح شده در کتاب "آشنایی با مهارتهای زندگی" به شما کمک میکند که هر مهارت را در یک فصل جداگانه بخوانید، یاد بگیرید، بسنجید و تمرین کنید.
این کتاب به صورت کاملا عملی برای استفاده روزانه مخاطبان بزرگسال تدوین شده است. هر فصل شامل مثالهای زیاد، تستها و تمرینهای عملی است که باعث میشود با انجام آنها در پایان کتاب متوجه تغییرات مثبت زیادی در نحوه عمل و تفکر خود در موقعیتهایی شوید که قبل از آن طور دیگری رفتار میکردید.
"آشنایی با مهارتهای زندگی" 278 صفحه و دارد و مطالعه آن به همه کسانی که میخواهند زندگی متفاوتی را در ارتباط با خود و دیگران تجربه کنند، توصیه میشود.