نقد و بررسی کتاب بایدها و نبایدهای یادگیری آنلاین
کتاب بایدها و نبایدهای یادگیری آنلاین نوشته هانیه ملکی، فرهنگ صالحی ساعی و رعنا یغموری، به عنوان یک راهنمای جامع و کاربردی است. در دنیای امروز سرعت تغییرات روز به روز افزونتر میشود، نیاز به یادگیری و بهروزرسانی دانش نیز به امری ضروری تبدیل شده است و در این میان، آموزش آنلاین به عنوان روشی نوین و انعطافپذیر، فرصتهای جدیدی را برای افراد در سراسر جهان فراهم کرده است. این کتاب با ارائه یک مقدمه بلند و جامع، به بررسی ابعاد مختلف یادگیری آنلاین میپردازد و شما را با مزایا، معایب و چالشهای این روش آموزشی آشنا میکند.
با استفاده از راهکارهای کتاب بایدها و نبایدهای یادگیری آنلاین و دیدی باز و آگاهانه وارد دنیای یادگیری آنلاین میشوید و از این فرصتها به بهترین نحو برای ارتقای دانش و مهارتهای خود استفاده خواهید کرد.
اگر شما هم به خواندن کتابهای کامپیوتر علاقه دارید حتما به دستهبندی کامپیوتر فیدیبو سر بزنید.
همکاری این سه متخصص برجسته در نگارش کتاب بایدها و نبایدهای یادگیری آنلاین، سبب شده است تا این کتاب به یک منبع جامع و قابل اعتماد برای تمام کسانی تبدیل شود که به دنبال یادگیری بیشتر در مورد این روش آموزشی هستند.
کتاب بایدها و نبایدهای یادگیری آنلاین به تمام ابعاد یادگیری آنلاین میپردازد. این کتاب به گونهای نگارش شده است که خوانندگان بتوانند از مطالب آن در دنیای واقعی و برای ارتقای تجربه یادگیری آنلاین خود استفاده کنند. در این کتاب مفهوم یادگیری آنلاین به طور کامل تشریح شده و انواع مختلف آن، از جمله دورههای آموزشی آنلاین، وبینارها و کلاسهای مجازی معرفی میشوند. انعطافپذیری، مقرون به صرفه بودن و دسترسی به طیف گستردهای از منابع آموزشی، از مزایای آموزش آنلاین است. همانند هر روش آموزشی دیگری، یادگیری آنلاین نیز معایبی دارد که به طور شفاف بیان میشود.
عدم تعامل حضوری با مدرس و همکلاسیها، نیاز به نظم و انضباط شخصی و احتمال بروز مشکلات فنی از جمله این معایب هستند. برای موفقیت در یادگیری آنلاین، لازم است که فرد مهارتهای خاصی را در خود پرورش دهد. در کتاب به تعدادی از این مهارتها، مانند مدیریت زمان، مهارتهای جستجو و تحقیق و مهارتهای تفکر انتقادی اشاره میشود. علاوه بر دورههای آموزشی آنلاین، منابع و ابزارهای متعددی دیگری نیز وجود دارند که میتوانند به شما در یادگیری آنلاین کمک کنند. به تعدادی از این منابع و ابزارها، مانند کتابهای الکترونیکی، مقالات، و پادکستها اشاره شده است. در نهایت، تعدادی از نکات و ایدههایی که میتوانند به شما در موفقیت در یادگیری آنلاین کمک کنند، مانند ایجاد برنامهریزی درسی، شرکت فعال در بحثها و گفتگوهای آنلاین، و استفاده از تکنیکهای یادگیری مؤثر، از جمله این نکات هستند.
میدانید شاید به اندازهی تمام فیلسوفان، صاحبنظران و روانشناسان تعریف برای یادگیری وجود دارد!
یادگیری تا همین دو سه دههی قبل، زیاد جدی گرفته نمیشد. یعنی بهعنوان یک مهارت مورد توجه نبود. اما اکنون بیشتر به اهمیت یادگیری پی بردهاند... عموماً در وبسایتها از محتواهای آکادمیک و دانشگاهی برای تعریف یادگیری بهره میبرند. اما اکثر مخاطبان به دنبال تعاریف و انواع یادگیری به صورت دانشگاهی نیستند. آنها میخواهند خیلی ساده بدانند که یادگیری چیست؟ اجازه بدهید یادگیری را خیلی ساده و صریح تعریف کنیم: یادگیری یعنی هم کسب دانش است و هم ایجاد تغییر در رفتار و عواطف با استفاده از آن دانش. دقت کنید که بر تغییر رفتار با استفاده از یادگیری، تأکید شده است. یعنی اگر یادگیری به تغییر رفتار منتهی نشود، انگار که یادگیری اتفاق نیفتاده است. به نظر میرسد این تعریف یادگیری، در عین سادگی، بسیار کامل است. به نظر شما انواع یادگیری چیست و چطور میشود آنها را آموخت؟ گفتیم تا همین سه چهار دهه قبل، یادگیری چندان جدی گرفته نمیشد. مردم و حتی دانشمندان و روانشناسان خیال میکردند همهچیز به هوش و IQ و استعداد خدادادی ربط دارد. موفقها استعداد دارند و ناموفقها نه! اما کمکم همه فهمیدند که از هوش و استعداد چیز مهمتری هست به اسم یادگیری!
اگر شما هم به خواندن کتابهای کامپیوتر علاقه دارید پیشنهاد میکنیم حتما کتابهای زیر را که در فیدیبو در دسترس هستند، مطالعه کنید.
فرمت محتوا | epub |
حجم | 1.۶۶ مگابایت |
تعداد صفحات | 184 صفحه |
زمان تقریبی مطالعه | ۰۶:۰۸:۰۰ |
نویسنده | هانیه ملکی |
نویسنده دوم |