به گزارش روابط عمومی موسسه این کتاب در پنج فصل تدوین شده است و مولف در قسمت هایی از کتاب چنین بیان کرده است: دنیای این روزهای ما دنیای مسائل و آشفتگی های متراکم و در عین حال، پراکنده است. پازل ها و مشکلات پیچیدهای نظیر فقر، اعتیاد، ویران سازی محیط زندگی و پاندمی های خطرناکی همچون کرونا، منتظر حل شدن اند و بیش از هر زمان دیگر از علم انتظار می رود راه حل هایی برای این مشکلات بیابد. اما علم و مهد علم یعنی نظام آموزش عالی و دانشگاهها نمی توانند چشمههای جوشان امید بشری باشند، مگر اینکه از حکمرانی شایسته و مناسبی برخوردار شوند. حکمرانی خوب یک تکنولوژی اجتماعی برای حل و فصل مسائل مشترک بشری است.
در عین حال، سرزمین حکمرانی از آن دست گذرگاههای صعب فکری است که پیچیدگی ها، آشفتگی ها و ابهامات فراوانی در خود دارد. حکمرانی به مثابه یک بسته مفهومی، فرایند اداره کردن امور است که از طریق آن، جوامع یا سازمان ها تصمیم های مهم خود را اتخاذ نموده و مشخص می کنند قدرت در دست چه کسانی باشد، تصمیمات چگونه اتخاذ گردیده و به اجرا درآیند.
حکمرانی خوب یعنی وارد کردن «دیگران مهم» (Significant Others) در میدان های مهم اداره یک سازمان یا یک بخش یا یک جامعه (مثلاً در اداره نظام سیاسی یک کشور یا بخش آموزش عالی یا وزارت علوم یا یک دانشگاه) و تزریق نظرات ذینفعان به تمامی وجوه وجودی آن سازمان که می تواند در سه حوزه اصلی زیر، اِعمال شود:
۱ - حوزه معنا و مفهوم سازی، هدفگذاری و تعیین معیارهای اخلاقی و ارزش های سازمانی،
۲ - حوزه قانونگذاری، سیاستگذاری، مقرراتگذاری، راهبردگذاری، دستورگذاری، برنامه ریزی، تصمیم گیری، اولویت گذاری، روش های تدارک منابع و تأمین مالی، اجراء، نظارت، ارزیابی، بازبینی و اصلاح
۳ - حوزه تدوین عناصر سازمانی (مثل روش های مدیریتی، ساختارها، فرایندها و رویه ها).
کتاب حکمرانی آموزش عالی، در ۲۱۰ صفحه و با قیمت سیصد و هشتاد هزار ریال در دسترس علاقمندان می باشد.