کره شمالی کشور رازآلود دنیاست. کشوری که فرار از آن برای بسیاری از شهروندانش نه آرزو که هدف است. دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی یکی از کتابهایی است که یکی از این فرارها را روایت میکند. فراری که تصویر یکی از هولناکترین دیکتاتوریهای جهان در آن روایت شده است.
کتاب the girl with seven names اولینبار در سال ۲۰۱۵ منتشر شد و باتوجهبه موضوع جذاب و روایت گیرایش به صدر فهرست پرفروشترینهای نیویورکتایمز راه پیدا کرد. این کتاب در میان خوانندگان گودریدز هم محبوبیت بسیار زیادی دارد. داستان کتاب داستان دختری است که در یکی از مناطق مرزی کره شمالی با چین به دنیا آمد و بزرگ شد و قحطی دههی ۹۰ قرن گذشته میلادی را در این کشور تجربه کرد. او کمکم متوجه شد پروپاگاندای کره شمالی پر از دروغهایی است که زندگی او و همنسلانش را از بین برده است. سرانجام او در هفده سالگی اقدام کرد تا این کار را انجام دهد و موفق شد. او داستان پر دلهره این موفقیت و دستیابی به زندگی در دنیای جدید را در کتاب دختری با هفت اسم روایت کرده است. داستانی پر از تنش و دلهره که حتی گاهی خیالی به نظر میرسد.
کتاب دختری با هفت اسم خیلی زود در نقاط مختلف جهان ترجمه شد و در ایران هم طرفداران خودش را پیدا کرد. ترجمههای مختلفی از آن در کتابفروشیهای کشور موجود است که یکی از آنها ترجمه بهاره رستمی است. خلاصه این ترجمه در قالب کتاب صوتی با صدای فرزانه فائزی در بازار کتاب ایران منتشر شده است. ناشر این اثر انتشارات کتابسرای نیک است و میتوانید آن را در همین صفحه از فیدیبو از دستهبندی داستان و رمان دانلود کنید.
Heonseo ley نویسنده و فعال حقوق بشر اهل کره شمالی است. او در سال ۱۹۸۰ در خانوادهای کوچک در هیسان کره شمالی متولد شد و در همین کشور بزرگ شد. این زن ۱۷ سال بعد توانست از این کشور بگریزد و در چین و کره جنوبی زندگی کرده است. او این روزها شهروند کره جنوبی است. این زن برای نجات مادر و برادرش بازگشت و دوازده سال بعد آنها را هم به کره جنوبی برد. او در حال حاضر با خانوادهاش در این کشور زندگی میکند.
چهار سال اول عمرم را در خانوادهای پرجمعیت با چند خاله و دایی در استان ریانگ گانگ سپری کردم قرار بود بعد از ازدواج پدر و مادرم خانهبهدوش شویم و بهخاطر پدر به شهرها و پادگانهای مختلف کشور سفر کنیم، ولی آن چهار سال اول وابستگی عاطفی عمیقی نسبت به هیسان در من ایجاد کرد و این وابستگی تا آخر عمر رهایم نکرد.
استان ریانگ گانگ مرتفع ترین قسمت کره است. منظره کوه هایش در تابستان دیدنی است. زمستانهایی برفی و سرد
دارد. در دوران استعمار (۱۹۴۵-۱۹۱۰)، ژاپنیها راهآهن و کارخانههای چوببری را وارد کره کردند. بعضی روزها همهجا را بوی کاجهای تازه بریده پر میکرد این استان هم اماکن مقدس انقلاب اطراف کوه پکتو، بلندترین قله کره شمالی را احاطه کرده بود و هم، برعکس محلی بود که تبعیدیهای منطقه بی محصول بیکام از خانوادههای خیانتکار به رژیم به آنجا فرستاده میشدند.
وقتی بچه بودم هیسان مکان جالبی برای زندگی محسوب میشد. نه بهخاطر هیجانش هیچ جا در کشور ما صحنه تئاتر رستوران و خردهفرهنگهای به روزی نداشت. جاذبه شهر ما مجاورت آن به رودخانه باریک، یالو مرز باستانی کره و چین بود. در کشور بستهای مثل کره شمالی، هیسان شهری در مرز جهان به نظر میرسید برای شهروندانی که آنجا زندگی میکردند، این شهر دریچهای بود که از طریق آن انواع و اقسام اجناس خارجی عالی چه قانونی چه غیرقانونی و چه بسیار غیرقانونی وارد کشور میشد.
دختری با هفت اسم، داستانی از روایت سختیهایی است که جغرافیا بر افراد تحمیل کرده است و
آنها را واداشته است گامهای بزرگ بردارند. این دست داستانها در دنیا بسیار زیادند. اگر از این کتاب لذت بردهاید، در ادامه تعدادی از کتابهای جالبی که میتوانید بخوانید را به شما معرفی خواهیم کرد:
فرمت محتوا | mp۳ |
حجم | 38.۳۱ مگابایت |
مدت زمان | ۴۰:۴۳ |
نویسنده | هیون سو لی |
مترجم | بهاره رستمی |
راوی |