- تبدیل درد به داستان:
«آلیس سبالد» رماننویس آمریکایی است که سال ۱۹۶۳ در ویسکانسین متولد شده است. او نخستین کتابش با عنوان «خوش شانس» را در ۳۶ سالگی منتشر کرد. اما آنچه باعث شهرت سبالد شد، رمانی بود که سه سال بعد و در سال ۲۰۰۲ به چاپ رسید: «استخوانهای دوستداشتنی». او در سال ۲۰۰۷ رمان دیگری نیز نوشت و آن را با نام «ماهِ نیمهتمام» منتشر کرد که همچون اثر نخستش، نتوانست به موفقیت استخوانهای دوستداشتنی دست یابد و تاکنون، آخرین اثری بوده که آلیس سبالد خلق کرده است. سبالد در نخستین سالهای جوانیاش، به شکل دردناکی مورد تعرض جنسی قرار میگیرد. واقعهی دردناکی که او را از مسیر زندگیاش بیرون نراند؛ بلکه نویسنده، با جسارت و جرأت، آن را دستمایهای برای خلق «استخوانهای دوستداشتنی» قرار داد. موفقیت این رمان، «پیتر جکسون» کارگردان مشهور و سازندهی مجموعهی فیلمهای «ارباب حلقهها» و «هابیت» را واداشت تا در سال ۲۰۰۹ فیلمی با اقتباس از داستان «استخوانهای دوستداشتنی» بسازد. این فیلم که در آن بازیگرانی چون «سرشه رونان»، «مارک والبرگ»، «ریچل وایس» و «سوزان ساراندون» به ایفای نقش پرداختهاند، همچون رمان رضایت مخاطبان را در پی داشت.
- ماجرای قتل دختری نوجوان که از بهشت روایت میشود:
«نام من سالمون بود، که مثل ماهی سالمون نوشته میشود؛ و نام کوچکم سوزی بود. من چهارده ساله بودم که در شش دسامبر ۱۹۷۳ به قتل رسیدم.» همانطور که از جملهی آغازین کتاب پیداست، داستان را دختری نوجوان روایت میکند که به قتل رسیده است. سوزی، پس از آنکه توسط همسایهشان آقای هاروی مورد تجاوز قرار میگیرد و کشته میشود، در بهشت نشسته و برای ما داستان زندگیاش را تعریف میکند. اما قصهی سوزی به سرگذشتش و آنچه او را به کام مرگ کشانده است، ختم نمیشود. او از آن بالا سرگذشت خانواده و نیز قاتلش را نیز به تماشا نشسته و برای مخاطب بازگو میکند. همچنین از احوالش در دنیای پس از مرگ نیز سخن به میان میآورد.
- کتاب صوتی استخوانهای دوستداشتنی:
کتاب صوتی «استخوانهای دوستداشتنی» اثر «آلیس سبالد» نتیجهی همکاری آوانامه و «نشر البرز» است. این کتاب تا کنون به بیش از سی زبان ترجمه شده و بیش از چهار میلیون نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رفته است. نسخهی صوتی با ترجمهی «میترا معتضد» و اجرای «آنالی طاهریان» تولید شده است.
داستان که فوقالعاده س واقعا جذاب و پر کشش
آنالی هم عالی و زیبا بیانش کرده واقعا ارژش خریدو داره موزیک چقدر عالی و ارومه برعکس بعضی داستان های صوتی که اعصاب ادم از صدای موزیک خرد مبشه این داستان از همه نظر پکیج موفق و خوبی هست
3
اولش خوب شروع شد..ولی خیلی کند پیش میره و داستان تعریف میکنه..
اما در کل داستان خوبی رو تعریف میکنه..ارزش یک بار خوندن داره..و اینکه صدای راوی هم خوبه..دوستش داشتم
5
این کتاب فوق العاده است . دنبال نکردنش سخته. آدمو میخکوب میکنه و با توصیفات دقیقش و البته دردناک ، مو به تن آدم سیخ میشه.
3
قشنگ بود، فقط متوجه نمیشدم راوی چرا بعضی قسمتها رو انقدر غلیظ با زاری میخوند.
1
کتاب واقعا حوصله سر بر و سطحی و بی معنا. گوینده عالی