درباره ریاضیات برای کودکان کم توان ذهنی مبتنی بر چندرسانه ای آموزشی
در فصل اول کتاب به تعریف کم توانی ذهنی، طبقه بندی افراد کم توان ذهنی و ویژگی های تحولی آنان پرداخته شده است.
در فصل دوم زمینه های تاریخی آموزش و پرورش کم توانان ذهنی، اهداف آموزش و پرورش استثنایی، دوره های تحصیلی دانش آموزان کم توان ذهنی در نظام آموزش و پرورش ایران مورد بحث قرار گرفته و سعی شده است ویژگی های آموزش و پرورش دوره ابتدایی، اصول اساسی تعلیم و تربیت در دوره ابتدایی و هدفهای آموزش و پرورش ابتدایی کودکان کم توان ذهنی به طور مختصر بیان شود.
در فصل سوم ضمن بیان تعاریف فناوری اطلاعات و ارتباطات، اهمیت و رویکردهای استفاده از آن در آموزش و پرورش نقش رایانه در فرآیند یادگیری و آموزش مورد توجه قرار گرفته است.
در فصل چهارم علاوه بر تعریف چند رسانه ای آموزشی، تاریخچه ظهور، عناصر آن و بیان دلایل استفاده از آن در محیط های آموزشی،نظریه های شناختی یادگیری چند رسانه ای، و امتیازات استفاده از چند رسانه ای در آموزش به کودکان کم توان ذهنی پرداخته شده است.
در فصل پنجم به بیان ویژگیهای چندرسانهای آموزشی مناسب، رویکردها و روش های طراحی چند رسانه ای، مراحل طراحی و تولید چند رسانه ای و معرفی انواع چند رسانه ای های آموزشی برای کودکان کم توان ذهنی پرداخته اشاره شده است و در پایان به اجمال آموزش نرم افزاری جهت تولید چند رسانه ای آورده شده است.
در فصل ششم به اهمیت درس ریاضیات در مدرسه پرداخته شده و ضمن بیان عوامل پردازش شناختی در یادگیری ریاضی و ویژگی های یادگیری ریاضی در کودکان کم توان ذهنی، اصول خاص آموزش ریاضی از طریق چند رسانه ای های آموزشی به این کودکان ذکر شده است.
در انتها هم بخش کوتاهی تحت عنوان سخنی با والدین و معلمان جهت شناخت بهتر خصوصیات کودکان کم توان ذهنی و فهم بهتر و قبول مشکلات فرزند و یا شاگردان خود جهت افزایش کارایی تحصیلی و زندگی این کودکان آورده شده است.