
کتاب آرامش درون
نسخه الکترونیک کتاب آرامش درون به همراه هزاران کتاب دیگر از طریق اپلیکیشن رایگان فیدیبو در دسترس است. همین حالا دانلود کنید
نقد و بررسی کتاب آرامش درون
با ماشینی و دیجیتالی شدن دنیای امروز هرچه رفاه و امکانات بیشتری کسب میکنیم آرامش و شادی درونیمان کمتر میشود یا حداقل اینطور به نظر میرسد که انقدر گرفتار مشکلات گوناگون شدهایم که ممکن است هرچیز کوچکی ما را ناراحت و افسرده کند. اما این واقعیت وجود دارد که اگر انسان بتواند یاد بگیرد چطور با ضمیر ناخودآگاهش برخورد کند و اینکه بداند در عالم هستی منحصر به فرد و یگانه است در نهایت به این حقیقت میرسد که تنها مسئول شادی و سعادت خوشبختیاش در زندگی خود اوست.
خواندن کتاب آرامش درون نوشتهی جان کایلی شبیه انجام دادن مدیتیشن یا مراقبه برای رسیدن به آرامش است. راز موفقیت و کسب آرامش درون در طول یکشب اتفاق نمیافتد بلکه باید استرس را کنار بگذاریم و به سمت نیروی حال گام برداریم.
درباره کتاب آرامش درون اثر جان کایلی
کتاب آرامش درون با عنوان انگلیسی Achieving and Maintaining Equilibrium اثر جان کایلی است که در حوزه روانشناسی و تعلیم راه و رسم زندگی نوشته شده است. کایلی این کتاب را در سال 1989 منتشر کرد. آرامش درون کتابی است که الهامبخش بسیاری از افراد در سراسر جهان بوده است. این کتاب در 24 بخش راهکارها و روشهایی را برای دستیابی به آرامش ذهنی و درونی ارائه میکند. هدف کایلی از نوشتن آرامش درون تغییر وقایع و اتفاقات زندگی و مهمتر از آن تغییر نگرش افراد به این وقایع و نحوه بینش آنها به حوادث زندگی است. در توضیحات کتاب آرامش درون آمده است که «همهی ما کم و زیاد از افراد مختلف و به بهانههای گوناگون، صدمههای روحی دیدهایم؛ اعتمادها از بین رفته و قلبهایی شکسته شده است. این صدمات برای مدت کوتاه بسیار معمولی هستند اما همین دردها گاهی اوقات ماندنی میشوند و ما با یادآوری و آن صدمات این دردها را دوباره زنده کرده و با آنها دستوپنجه نرم میکنیم.
این مسئله نه تنها باعث ناراحتی ما شده بلکه میتواند روابط ما را بیش از پیش خدشهدار کرده و باعث برآشفتگی و بیمیلی در رویارویی با مردم شود. ما در دایره خشم و عصبانیت گرفتار میشویم و زیباییهای زندگی را از یاد میبریم. ما باید بخشیدن را بیاموزیم و آن را در زندگی خود جاری سازیم. بعضی اوقات بخشیدن یک فرد چنان میتواند فضای ذهنی ما را باز کند که هیچ عمل دیگری به آن نمیرسد.
مثلا ما چند سال پیش از یکی از دوستان خود صدمهای روحی خوردهایم که تا امروز آنرا در ذهن خود میپرورانیم. اما باید بدانیم که با بخشیدن آن فرد علاوه بر اینکه فضای ذهنی خود را باز کرده بلکه فردی دیگر را خوشحال نمودهایم...».
مروری بر بخشهای کتاب آرامش درون
کتاب آرامش درون 24 فصل دارد و در هر فصل نویسنده با ارائه توضیحات و راهکارهای هوشمندانه به خواننده توضیح میدهد که هیچ موجود زندهای، و هیچکس و هیچچیزی مسئول خوشبختی یا بدبختی انسان نیست مگر خود او. فصلهای کتاب به ترتیب عبارتاند از:
فصل نخست: بررسی دقیق اکوئیلیبریوم یا تعادل درون
فصل دوم:تمایل انسان برای آزردن خود
فصل سوم:گرفتاریها و مشکلات گوناگون
فصل چهارم: سعی انسان برای سلامت ذهن
فصل پنجم: داشتن حس آگاهی درون
فصل ششم: زمان حال عاری از دردسر
فصل هفتم: بدبختیهایی که از گفتن جملاتی چون: اگر میشد... و اگر بود... پدید میآید!
فصل هشتم: خودکشی و خیلی چیزهای دیگر...
فصل نهم: ترس بینهایت بزرگ...
فصل نهم:ترسی بینهایت بزرگ
فصل دهم: زمانی که حوصله انسان سر میرود...
فصل یازدهم: زیستن در زندگیای که واقعا از آن شماست...
فصل دوازدهم: داشتن حسرت و حسادت اجتماعی...
فصل سیزدهم: بحث در پیرامون نیکی و بدی...
فصل چهاردهم:گرفتاریهایی که خداوند برای انسان پدید میآورد
فصل پانزدهم: گریستن فقط با یک چشم
فصل شانزدهم:خداوند بزرگ به عنوان یک کارگردان مقتدر الهی
فصل هفدهم: بهترین زندگی در بهترین دنیای ممکن...
فصل هجدهم:چگونه میتوان کاسه داغتر از آش بود...؟
فصل نوزدهم: چه چیز واقعا حائز اهمیت است..؟
فصل بیستم:چگونه میتوان یک هیچ کاره واقعی بود؟
فصل بیست و یکم: تماشای پرندگان از بُعد کیانی
فصل بیست و دوم:تردستی هنرمندانه کائنات
فصل بیست و سوم: خداوند متعال و انسان
فصل بیست و چهارم: عملی که همهچیز را توزان میبخشد
در بخشی از کتاب آرامش درون میخوانیم
هر ذهنی، درست مانند هر یک از بخشهای موجود در عالم هستی، از نوعی تعادل مخصوص به خود برخوردار است. انسان متفکر، این تعادل را بهعنوان ثبات و تداوم ذهنی خود، و حالت شکلدهی دقیق و قابل فهم اندیشههایش و ادغام آنها در سیستم کلی فکریاش، در نظر میپندارد. برای مثال، یک فرد دیوانه هرگز نمیاندیشد که دیوانه است، حتی اگر بر این پندار باشد که تمام انسانهای دیگر عالم، اینگونه هستند. بااینحال، همواره در وجودش، نوعی آگاهی(هرچند ضعیف و نامحسوس!) بیدار است که به او میفهماند حالش زیاد خوب نیست، و اینکه شاید حتی تا حدودی نیز خطرناک باشد... و اینکه به کمک نیاز دارد. این نوعی هجوم از سوی ضمیر خودآگاه وسیعتر این شخص آگاه، و اندیشههایش به داخل سناریوی ذهن به شمار می رود. هجومی که ذهن سعی دارد کمابیش با آن به مبارزه پردازد... و میزان مقاومتش نسبت به آن، گاه شدید و گاه ضعیف است. پایه این مقاومت، همان حالت داخلی ذهن است که از نوعی انسجام و پایداری در افکارش برخوردار است، که در واقع نوعی تعادل یا آگوئیلیبریوم می باشد... این نوعی حس است که ذهن به عنوان خالق آن، آماده است تا از آن در برابر هر نوع مبارزهای که از بیرون وارد میشود، دفاع کند...
البته خود ذهن قادر نیست تعادل خود را بشناسد. علت آن به این دلیل است که ذهن قادر نیست مستقیما از خود آگاهی داشته باشد. چنانچه قرار بود ذهن برای لحظهای، دست از کاری که انجام میدهد بردارد،(که همان اندیشیدن است!) نخست آنکه از هیچ راهی قادر به کشف این وضعیت نمیشد، و دوم آنکه از هیچ وسیلهای هم برخوردار نخواهد نبود تا این موضوع را کشف کند... درواقع، ذهن، اختراع شعور است.
درباره نویسنده کتاب آرامش درون؛جان کایلی
پروفسور جان کایلی John Kiley یکی از افرادی است که با بیان منحصر به فرد و تاثیرگذار خود توانسته است مفهوم شادی و آرامش واقعی را به افراد بیاموزد. او مبلغ ایدئالیست و در انتقال پیام خود از طریق کتابهایش سیار موفق بوده است. این استاد فلسفه نویسندهای توانا هم است که با اشتراک گذاشتن تجربیات خود سعی کرده در کمال صمیمیت و لطافت به زبان ساده و روان، تعابیر دقیق و روشنی از مفهوم شادی ارائه کند.
کایلی خود راز داشتن یک روحیه شاد و موفق را درک کرده و به همین دلیل توانسته در ارائه مطالب خود موفق عمل کند.
ترجمه کتاب آرامش درون؛ فریده مهدوی دامغانی
خوشبختانه کتاب آرامش درون در ایران ترجمه شده تا افراد زیادی بتوانند با به کارگیری مطالب آن تغییرات شگرفی در زندگی خود ایجاد کنند. آرامش درون اولینبار در سال 1377 با ترجمهی فریده مهدوی دامغانی از سوی انتشارات تیر منتشر شد. این ترجمه تنها برگردان این اثر به فارسی است.
فریده مهدوی دامغانی از مترجمان پرکار ایرانی است که تاکنون بیش از دویست عنوان کتاب را از زبانهای مختلف ازجمله انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و اسپانیایی ترجمه کرده است. او در سال 1376 به عنوان پركارترین بانوی مترجم ایران شناخته شد. خانم دامغانی به بیش از 5 زبان زنده دنیا مسلط بوده و آثار ارزشمند ترجمه شدهی ایشان، برای ایران افتخارات جهانی آفریده است.
فریده مهدوی دامغانی تحصیلات خود را در اروپا ادامه داده است و دکتری خود را در زمینهی مطالعات ادبیات اروپای قرون وسطی به پایان رسانده است. خانم دامغانی تاکنون 25 جایزه داخلی و بینالمللی دریافت کردهاست که یکی از این جوایز دریافت بالاترین نشان لیاقت کشور ایتالیا از سوی رئیسجمهور ایتالیا آقای «ناپلیتانو» و رئیس هیئت دولت آقای «پرودی» بوده است. دامغانی اولین فرد غیر ایتالیایی است که این جایزه را دریافت میکند.
خانم دامغانی با دقت و وسواس ترجمههای خود را انتخاب میکند و بیشتر ترجمههای او از آثار ادبی، روانشناسی و مذهبی است.
کتاب آرامش درون مناسب چه کسانی است
کتاب آرامش درون برای همهی افرادی که در جامعه به دنبال راه و روشی برای کسب آرامش و شادی درونی هستند مناسب است. این کتاب به زبان ساده و روان نوشته شده است و این امکان را برای طیف وسیعی از مخاطبان ایجاد کرده تا بتوانند با فراغ باز و آرامش از مطالب آن استفاده کنند.
مخاطبان این کتاب افرادی هستند که به دنبال سالم زندگی کردن هستند و همواره در پی این موضوع که چطور میتوان به وقایع زندگی از زاویهی دیگری نگاه کرد. هر انسانی ممکن است در زندگی خود دچار افسردگی یا ناراحتی روحی شود اما اینکه بدانیم میتوان در زمان حال زندگی کنیم و حسرت نخوریم نکتهی بسیار مهمی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.
برای خرید و دانلود کتاب الکترونیک و فایلpdf آرامش درون از سایت فیدیبو اقدام کنید.
نظرات کاربران درباره کتاب آرامش درون