«اینجا تیمارستان است» در بعضی نوشتههایش، اشاره به سالهایی دارد که هنوز بسیاری از مردم با اصطلاحات «دارالمجانین» و «تیمارستان» و «دیوانهخانه» بیشتر مأنوس بودند و نگاهی که به بیماریهای روانپزشکی و درمان آن داشتند با امروز بسیار متفاوت بود. امروز از بار منفی این باورها بسیار کاسته شده (که البته از پیشرفت علمی هم ناشی میشود) ولی هنوز هستند افرادی (حتی در قشر تحصیل کرده) که متاسفانه نگرشی غلط نسبت به این رشته و نوع بیماریها و بیماران دارند. گاهی تضاد نویسنده بیشتر در رابطه با کجفهمیهای بعضی افراد معمول جامعه بوده است که یا به طنز به کار رفته و یا در روایت و رویدادی از زبان بیماران شنیده شده است.
حدود سی سال کار در بیمارستانها و بخشهای روانپزشکی برای من درسهای بسیار داشته است. مخصوصاً برای منی که در کودکی از بیماران روانی وحشت داشتم، دیدن همکاران دلسوز و زحمتکش، اعم از روانپزشکان و روانشناسان و کارشناسان و مربیان مددکاری و کاردرمانی، و دیگر کارکنان این مراکز تاثیر زیادی بر نگرشم به زندگی داشته است. دیگر روایتها نیز پیرو خاطرات منتشر شده و بهدنبال استقبال و تشویق خوانندگان کتابهای قبلی بوده است. امید است که خوانندگان این کتاب هم مثل دیگر عزیزان منت گذاشته و نگارنده را از اشکالات موجود آگاه سازند. باز هم نگاهم بر «قصه درمانی» و «کتاب درمانی» بوده است، تا چه افتد و چه در نظر آید.
فرمت محتوا | mp۳ |
حجم | 394.۷۸ کیلوبایت |
مدت زمان | ۰۵:۴۷:۵۰ |
نویسنده | احمد پدرام |
راوی | معین وصال |
راوی دوم | ویکتوریا براری |
راوی سوم | رضا بصیری |
راوی چهارم | سحر حمیدی |
راوی پنجم | محمد کربلایی |
ناشر | ترانه پدرام |
زبان | فارسی |
تاریخ انتشار | ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ |
قیمت ارزی | 3 دلار |
مطالعه و دانلود فایل | فقط در فیدیبو |
ارزشمند
عالی
بسیارعالی بود،واقعا از آقای دکترپدرام باید بسیار تشکر کرد که باوجود مشغله کاری وفکری زیاد،دست به قلم بردندو اینقدر زیبا و بااحساس ،شرایط بیمارانشون رومطرح کردند ومارو با خیلی از واقعیتهای اطرافمون آشنا کردند،برخی از مشاغل به قدری سختند که تا عشق ودوست داشتن در آن نباشدجسم وروح انسان توان انجام آن راندارد،برای همه افراد دلسوز مانند دکترپدرام ودست اندرکاران فیدیبو،آرزوی سلامتی وموفقیت وشادی دارم،متشکرم🌹
فوق العاده است. گاهی اوقات برخی کتابها را که میخوانم احساس میکنم نویسنده به نوعی بیمار روانی بوده. حال کتابی را می خوانی که یک روانشناس حاذق نوشته و لذت می بری.
بسیار شنیدنی.گوش دهید و نهایت لذت را ببرید.
خوب
وقت به خیر. سطحی ترین کتابی بود که در فیدیبو گوش دادم. بعد از شنیدن چند فصل، کتاب رو کاملا از لیستم پاک کردم. ممکنه روانشناسهایی باشند که انقدر نگاه دگم و سطحی به مسائل داشته باشن و انقدر خودشیفته باشن که زیر ردای تواضع پنهان بشن و تفکرات کهنشونو انتشار بدن؟ انگار ممکنه.